Text

SEKEJAP! MAHU SENARAI 30 PRODUK DROPSHIP 6-ANGKA USD

(RAHSIA SHOPIFY ADVANCED)

Salah satu langkah  yang terpenting untuk berjaya dalam bisnes dropship ini ialah pada langkah "Product Research" (Kajian Produk). Jika anda tersilap memilih produk pada langkah ini, maka, segala usaha anda yang seterusnya seperti membina website dan membuat iklan, akan menjadi sia-sia.

Penat buat website, penat buat marketing, tetapi takde orang beli.. sebabnya? Produk takde permintaan dan memang orang tak minat nak beli!

Jadi, untuk memudahkan anda, saya dah buatkan product research untuk anda! Saya senaraikan 30 produk yang hot yang sudahpun menjana jualan 6 Angka USD! Bukan sekadar nama produk sahaja, tetapi, saya siap beri sekali, link supplier produk tersebut, video marketing, serta "interest target market" yang boleh anda gunakan pada iklan FB Ads anda nanti!

CUMA TAMBAH RM40 SAHAJA!

Ya! Untuk mendapatkan senarai 30 Produk Winning ini.. Anda hanya perlu tambah RM40 sahaja... senang kata! Hanya RM1.30 sahaja untuk setiap 1 produk yang tersenarai dalam ebook ini!

Sangat-sangat-sangat murah!!.... Kalau anda nak bandingkan dengan nilai usaha serta masa yang perlu anda laburkan untuk mencari 1 "winning product" kelak . Anda mungkin perlu luangkan masa 1-2 hari untuk mencari 1 sahaja winning produk.

Dengan senarai 30 senarai produk ini, anda sudah pun boleh JIMAT 60 Hari masa anda untuk lakukan proses kajian produk sahaja!

Jadi, untuk "Pakej Rahsia Shopify Advanced" dengan tambahan ebook Senarai 30 Produk Hot ini... harganya.. hanyalah RM187 sahaja!

DISERTAKAN FACEBOOK GROUP SUPPORT!

Tak cukup lagi! Untuk Pakej Rahsia Shopify Advanced ini! Saya akan masukkan anda ke dalam Facebook Group Tribe Rahsia Shopify!

Dalam group ini, anda boleh bertanya soalan jika anda ada sebarang perkara yang mungkin anda kurang jelas setelah menonton Video Kursus Rahsia Shopify ini. Di dalam group ini juga anda boleh saling mengenali Dropshippers yang lain dan berkongsi info dan tips yang terkini!

Saya juga akan berkongsi idea serta tips-tips terkini dari semasa ke semasa di dalam group ini!

Jadi,anda tidak perlu risau kerana anda tidak akan ditinggalkan terkapai-kapai berseorangan setelah anda mendapatkan kursus video ni!


Sila pilih PAKEJ yang anda mahu dibawah!


PAKEJ BASIC - RM147
PAKEJ ADVANCED - RM187














Diterbitkan dan diedarkan oleh:
Klikjer Publishing (002746251-P),
No 23, Jalan 3/64, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, MALAYSIA.
SMS/WhatsApp : 012-3655625
Text